forum index
Obecny czas: 04 Wrz 2010, 20:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(贸w) ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: Red Dead Redemption - Unnatural Selection
PostWys艂any: 26 Lip 2010, 16:42 
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 17 Mar 2010, 17:21
Miejscowo艣膰: Piekary 艢l膮skie
Mini poradnik dla tych, kt贸rzy nie wiedz膮 gdzie znale藕膰 danego zwierzaka. (: To jest przepisana lista zwierz膮tek ze statystyk w grze (mine stats ;p)

Armadillo - Pancerniki najcz臋艣ciej spotykane s膮 w pobli偶 Armadillo (USA) lub Chuparosy (Meksyk), osobi艣cie polecam szuka膰 w Meksyku, ja ich tam znalaz艂em bardzo du偶o.

Bear - Misiole znajdziecie tylko i wy艂膮cznie w West Elizabeth w Tall Trees. Radz臋 strzela膰 im w g艂ow臋, to zaoszcz臋dzi Wam problem贸w i konia na kt贸rym przyjedziecie. Ja straci艂em a偶 4 wierzchowce xd

Beaver - Bobry znajdziecie blisko rzeki znajduj膮cej si臋 nieopodal Great Plains w West Elizabeth.

Bighorn Sheep - Je偶eli pochodzicie sobie po Tall Trees na pewno je znajdziecie. Kozice cz臋sto chodz膮 sobie w grupach po 2 mo偶e 3, 艂atwo je zauwa偶y膰.

Boar - Dziki mo偶na spotka膰 w kilku miejscach, ale naj艂atwiej szuka膰 ich w West Elizabeth, na po艂udnie od Blackwater.

Bobcat - Rysia znajdziecie w pbli偶u Esculery w Meksyku.

Buffalo - Jest trofeum za zabicie wszystkich bizon贸w na Great Plains w West Elizabeth, tam te偶 je znajdziecie. Jest ich oko艂o 20 i s膮 wielkie.

Cougar - Ja spotka艂em kilka w pobli偶u Plainview, blisko granicy z Meksykiem. Mo偶na znale藕膰 je te偶 w West Elizabeth w okolicach g贸r (ko艂o rzeki) nad Great Plains wystarczy u偶y膰 przyn臋ty.

Coyote - O nie nie ma co si臋 martwi膰, bo najcz臋艣ciej si臋 je spotyka. Wystarczy troszk臋 poje藕dzi膰 po New Austin lub po Meksyku i na bank jakiego艣 spotkacie.

Crow - To jeden z tych zwierzak贸w o kt贸re nie musisz si臋 martwi膰, bo na pewno jaki艣 zabijesz. Jest nawet misja fabularna, kiedy musisz zabi膰 ich do艣膰 sporo.

Deer - Podczas swoich podr贸偶y po New Austin, West Elizabeth czy Meksyku wpadniesz na jak膮艣 biegaj膮c膮 sarenk臋. Podobnie do kojot贸w i kruk贸w wpadniesz na te zwierz臋ta miliard razy podczas gry.

Duck - W ca艂ej grze zabi艂em a偶 1 kaczk臋 i znalaz艂em j膮 przy jeziorze Don Julio w New AUstin. Du偶o kaczek mo偶na znale藕膰 podczas questu Remember My Family.

Eagle - Or艂y znajdziecie w okolicach Tall Trees. Wystarczy pojecha膰 troszk臋 w las i ju偶 si臋 je s艂yszy i widzi.

Elk - 艁osie r贸wnie偶 znajduj膮 si臋 w okolicach Tall Trees. Na pewno jakie艣 zabijecie, bo jest z nimi zwi膮zany quest fabularny.

Fox - Niedaleko Blackwater jest wrak statku Serendipity. Niedaleko tego wraku biegaj膮 lisy, ja tam znalaz艂em kilka.

Hawk - Blisko MacFarlane Ranch lataj膮 sobie. Na pewno jakie艣 zabijesz. Pierwszy ptak w jakiego strzeli艂em to by艂 ten.

Wild Horse - Na mapie zaznaczone s膮 miejsca w kt贸rych biegaj膮 sobie konie. Wystarczy, 偶e tam pojedziecie i jakiego艣 zabijecie.

Owl - Mo偶na znale藕膰 je tylko i wy艂膮cznie w nocy (niesamowite). W okolicach Tall Trees blisko Nekoti Rock, Beechers Hope lub w pobli偶u Silent Stead.

Rabbit - W pobli偶u McFarlane's Ranch jest ich strasznie du偶o.

Raccoon - Blisko Hanging Rock jest ich kilka. Niedaleko Plainsview. W meksyku blisko Nosalidy i Tall Trees.

Seagull - W Blackwater jest port id藕cie tam i strzelajcie w mewy
.
Skunk - Niedaleko Twin Rocks i Cholla Springs. Kilka znajdziecie blisko MacFarlane Ranch. Blisko Torquemady i Chuparosy i na Great Plains.

Snake - Szukajcie po krzakach. Je艣li us艂yszycie syk to znaczy, 偶e gdzie艣 si臋 jaki艣 czai. Ja po prostu sobie gdzie艣 jecha艂em i jaki艣 si臋 nawin膮艂 przy okazji. Szukajcie te偶 w okolicach Sepulcro i Cmentarza przy Blackwater za dnia.

Songbird - Mo偶na je znale藕膰 w okolicach Sidewinder Gulch. Mo偶na te偶 pr贸bowa膰 strzela膰 do krzak贸w z nadziej膮, 偶e jakiego艣 si臋 sp艂oszy i wtedy szybko je zabi膰.

Vulture - Pierwszy pobyt w Chuparosa, Landon Ricketts ka偶e Ci je zabi膰.

Wolf - Z nimi nie b臋dziecie mie膰 problem贸w, s膮 z nimi misje fabularne, nieznajomi prosz膮 Was o zabicie ich. Pr贸cz tego w Tall Trees jest ich na p臋czki.

Mam nadziej臋, 偶e to co艣 pomo偶e (:

G贸ra

Temat postu: Re: Red Dead Redemption - Unnatural Selection
PostWys艂any: 28 Lip 2010, 18:38 

Do艂膮czenie: 30 Maj 2010, 21:54
A powiedzia艂 by mi kto艣 gdzie jest Blackwater?

G贸ra

Temat postu: Re: Red Dead Redemption - Unnatural Selection
PostWys艂any: 28 Lip 2010, 22:14 
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 17 Mar 2010, 17:21
Miejscowo艣膰: Piekary 艢l膮skie
Jest w rejonie West Elizabeth. Dostaniesz si臋 tam pod koniec gry

G贸ra

Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(贸w) ] 

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 1 go艣膰

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: